Τρίτη, Αυγούστου 20, 2013

Ορίστηκε το νέο Δ.Σ. στον ΟΣΚ Α.Ε. με πρόεδρο τον Ηρακλή Δρούλια


Ορισμός νέου Δ.Σ. στην ΟΣΚ ΑΕ
Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 - Νέο διοικητικό συμβούλιο ορίστηκε στην ΟΣΚ ΑΕ στις 09.04.2013, με την έκδοση της Δ16γ/01/145/Γ/8.4.2013 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού και Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Η θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι τριετής και λήγει στις 08.04.2016.
Το νέο Δ.Σ. της εταιρίας συγκροτήθηκε σε σώμα στην πρώτη του συνεδρίαση και αποτελείται από τους:
Ηρακλή Δρούλια, Πολιτικό Μηχανικό, ως Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο και μέλη τους:
§  Ανδρέα Βιτωράτο, καθηγητή ΤΕΙ
§  Μιχαήλ Δούναβη, Συνταξιούχο Εκπαιδευτικό
§  Αικατερίνη Τσουκαλά, Εκπαιδευτικό
§  Χαρίκλεια Τσακμάκη, Ηλεκτρολόγο-Μηχανικό
§  Ανδρέα Αθανασόπουλο, Ιδιωτικό Υπάλληλο και
§  Αντώνιο Αράπη, ΤΕ Πολιτικό Μηχανικό – υπάλληλο ΟΣΚ ΑΕ

Για δεύτερη συνεχόμενη τριετία ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Ηρακλή Δρούλια που από το Μάρτιο 2010 που ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΚ ΑΕ έχει αξιοσημείωτη δράση και ο απολογισμός της τριετίας που πέρασε το επιβεβαιώνει. Η ΟΣΚ ΑΕ είναι πλέον ένας οργανισμός με πολύ χαμηλό κόστος λειτουργίας, αφού οι λειτουργικές δαπάνες αντιστοιχούν κατά μέσο όρο στο 1,50% επί του συνολικού προϋπολογισμού χωρίς αυτό να έχει καμία απολύτως επίπτωση στην ποιότητα του συνολικού της έργου.
Με τη νέα συγκρότηση του Δ.Σ. ανατέθηκε στον κ. Ηρακλή Δρούλια και ο ρόλος του Προέδρου του Οργανισμού, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:
«Η Ελλάδα στο θέμα των σχολικών υποδομών μπαίνει σε μια νέα εποχή. Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ένα σχολικό περιβάλλον που θα αναβαθμίσει την Παιδεία τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε περιεχόμενο, υλοποιώντας πρωτοποριακά προγράμματα και αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας. Βασική επιδίωξη της διοίκησης της ΟΣΚ ΑΕ είναι να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και να ανανεώνουμε τους στόχους μας με καινοτόμες στρατηγικές και υψηλά πρότυπα κοινωνικής ευθύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: