Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2009

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ

Ύστερα από εννέα μήνες χωρίς ανάρτηση στο blog ήρθε επιτέλους η ώρα να τα ξαναπούμε. Σε αυτούς τους εννέα μήνες μεσολάβησαν πολλά ορισμένα από αυτά θα έπρεπε να σχολιαστούν και ορισμένα όχι. Από τις 30 Μαίου που έγινε η τελευταία δημοσίευση έμειναν ασχολίαστα πολλά πολιτικά γεγονότα όπως το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, η ανατροπή στις δημοσκοπήσεις, η απομυθοποίηση του Τσίπρα και του Συνασπισμού, οι ταραχές του Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας και άλλα…
Επίσης δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να σχολιάσω τους Ολυμπιακούς αγώνες και το Euro τον πρόωρο αποκλεισμό από το champions league και την ομάδα που ακόμα χτίζει στο μπάσκετ ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τη συμβολή των αδερφών Αγγελόπουλου. Και βέβαια τις συναυλίες του Bruce Springsteen στο Παρίσι και της Madonna στην Αθήνα καθώς και πολλά θέματα του Τεχνικού Επιμελητηρίου και των Μηχανικών.
Σημασία έχει πως από εδώ και στο εξής θα υπάρχουν τακτικές δημοσιέυσεις στο blog. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως το προσεχές διάστημα αναμένεται καυτό σε πολιτικό επίπεδο και όχι μόνο….



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Welcome back!